Суспільство (відео)

«Найкраща мама у світі» – фінал (Відео)

ЧЕline обирав «Найкращу маму у світі». Конкурс до 8 Березня творчий колектив ЧЕline оголосив минулого тижня.

За цей час на електронну пошту нашого інтернет-порталу надійшло одинадцять заявок. За умовами конкурсу учасники повинні були надіслати фотокартку своєї матусі та написати про неї.

Переможців обирало компетентне журі: начальник патрульної поліції Олександр Леонов, відома в Чернігові журналістка Вікторія Сидорова та директор Центру розвитку «Оригамі» Лариса Пащенко.

— Я звертала увагу на те, від чого у мене мурахи, щоб писали точно від себе, — Лариса Пащенко,  директор центру розвитку «Оригамі».

Журі довго радилося та вкотре розглядало історії. Кожен обирав за власними критеріями. Щоправда, всі члени журі були одностайні: це справді мусить бути власна душевна історія.

— Найголовніше, на що я звертав увагу, кидається в очі, — Олександр Леонов, начальник патрульної поліції.

Неавторські історії члени журі відкинули одразу. І переможцями визначили тих, на кому зупинилися погляди всіх членів журі.

— Сім’я Макаренків, так, Макаренки.

Три переможці: Альона Макаренко, Тетяна Бутько та Аня Чулінда отримають чудові букети весняних квітів від спонсора конкурсу – квіткового магазину «Грант-Флора». Остання переможниця – Аня Чулінда – отримала ще й солодкий подарунок від колективу ЧЕline за найбільшу кількість лайків і перепостів.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button