Суспільство (відео)

Негода накрила Чернігівщину: наслідки хуртовини (Відео)

14 грудня Чернігівщину накрила негода: сніг, посилення вітру до 20 м/с, ожеледь і налипання мокрого снігу.

Ліквідація наслідків негоди в Чернігові розпочалася ще вночі, повідомлення про це опубліковане на офіційній сторінці КП «АТП-2528» ЧМР.

Нагадаємо, чищенням і прибиранням доріг міста займається комунальне підприємство «АТП-2528». Прибирання скверів, парків, бульварів і зелених зон здійснює КП «Зеленбуд». Двори та прибудинкові території розчищають управителі багатоквартирних будинків. Підприємці та інші суб’єкти господарювання забезпечують чищення від снігу та посипання прилеглої території.

Водночас лютує негода і на території області. Наразі відомо, що через хуртовину знеструмлено понад дві тисячі абонентів. Про це повідомив начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус у своєму телеграм-каналі.

Наразі роботи з ліквідації наслідків негоди в області тривають. Надзвичайники Чернігівщини наголошують на небезпеці для місцевих жителів і закликають за можливості залишатися вдома.

«Наполегливо закликаємо бути обережними, перебуваючи на вулиці, та за можливості залишатися вдома. Не плануйте дальніх мандрівок та в разі потреби замість власного автотранспорту скористуйтеся громадським, аби не створювати заторів на автошляхах», — Катерина Яриловець – речниця Головного управління ДСНС у Чернігівській області.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button