Суспільство (відео)

Народу більше ніж треба: в Березовому гаю з’явилися нові об’єкти для активного дозвілля (Відео)

Малеча вже на повну ганяє скейт-парком, який нещодавно з’явився в Березовому гаю. Мешканка мікрорайону пані Ірина каже, що кожного дня приходить сюди із сином і людно тут завжди, особливо у вихідні.

«Ніде навіть присісти. А так з обіду вже починають дітки сходитися. Щодня ми тут гуляємо після школи. Портфель – додому і сюди приходимо гратися»,- Ірина, мешканка мікрорайону.

«Дуже подобається».

Віра Михайлівна з онучкою також прийшли покататися.

«Тут народу більше ніж треба. У вихідні багато. Це зараз діти в школі, але навіть у будні ввечері дуже багато народу. І от ми теж хочемо покататися, але читаємо правила, що в нас транспорт не трюковий. Знайомі влітку у футбол грали, а тепер сюди переїхали. Тут катаються»,- Віра Михайлівна, мешканка мікрорайону.

«Я була тут лише двічі, каталася. Третій раз ми просто дивилися і все. Подобається, тому що красиво і близько до нас»,- Ірина, відвідує скейт-парк.

Інші мешканці мікрорайону постійно спостерігають за активністю в скейт-парку, коли прогулюються повз нього.

«Поки було тепло, дітки були, багато дітей. А ввечері ми не бачимо, не знаємо. Кажуть, що дуже багато у вихідні. Дуже багато»,- Антоніна Павлівна, мешканка мікрорайону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будівництво скейт-парку в Березовому гаю Чернігова майже завершено (Фото)

«Мені він не заважає точно, а оскільки в мене онук підростає, то, мабуть, для нього буде корисно. Для різного віку є тут пристрої, де вони займаються. Аби тільки техніки безпеки дотримувалися, щоб діти не травмувалися. Тому має хтось тут бути старший, який розуміє, знає, вміє кататися і може навчити дітей. А також простежити за тим, щоб усе було нормально»,- Володимир, мешканець мікрорайону.

Маленькі екстремали запевнили, що дотримуються правил безпеки і роблять зауваження одноліткам, які їх намагаються порушити.

«Не можна штовхатися, заважати іншим. Якщо зроблю всі уроки, я сюди приходжу і катаюся, мені дуже подобається. Я на гірках дуже люблю кататися, з’їжджати»,- Ілля, відвідувач скейт-парку.

Неподалік розташований майданчик для вигулу собак. Однак в обідню пору тут нікого немає. Та нашій знімальній групі вдалося зустріти неподалік власницю собаки. Вона зазначила, що ще не встигла ознайомитися з майданчиком.

«Вперше. Ще самі не заходили, не бачили. Плануємо».

А от власниця йоркширського тер’єра Ліза каже, що її пес більше воліє спілкуватися з іншими собаками, аніж займатися на майданчику.

«Не хоче займатися. Взагалі класно зробили, цікаво для собак. Я бачила, люди гуляють. Скоріше у вихідні. – У будні рідко? – Так, люди працюють»,- Ліза, власниця собаки.

Будівництво скейт-парку та майданчика завершили нещодавно. Ці два об’єкти коштували міському бюджету майже 4 з половиною мільйони гривень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button