Суспільство (відео)

На Чернігівщині в полі створили величезного «ведмедика» (Відео)

Величезного «ведмедика» із солом’яних тюків створили поблизу селища Березна. Тепер ця локація набуває дедалі більшої популярності серед любителів фотосесій на свіжому повітрі.

«Люди в захваті. Не тільки наші березнянці, але й ті, що проїжджають уздовж нашої дороги. Я була свідком у неділю, було дуже багато автомобілів, дуже багато відвідувачів. Усі фотографувалися»,-  Ольга Романченко, голова Березнянської селищної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчитель зі Сновщини створив музей дерев’яних виробів своїх учнів, що налічує понад 600 експонатів (Фото)

Автором ідеї став директор місцевого сільгосппідприємства Юрій Ємець, котрий на камеру не захотів розповідати про свою агрокреативність.

«Ідея виникла торік у нашого директора, коли він відвідував Бреч. Його підтримала родина. Допомагали створювати цю скульптуру працівники ТОВ «Березнянський» – трактористи, водії»,- Тетяна Водоп’янова, інженер з охорони праці ТОВ «Березнянське».

«Я сам не в курсі справи. Дізнався, що вони там прибирають поле, «тюкують» і придумали зробити «ведмедя». І люди зацікавлені зараз. Мабуть, розвеселили свої душі»,- Михайло Ємець, батько Юрія Ємця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонер із Чернігівщини створив кольоровий «диво-будинок» (Фото)

Аграрій зазначив, підтримали його в реалізації ідеї родина – дружина і діти. Безпосередніми виконавцями став він і працівники агрофірми.

«Та як… Тюки взяли, плівку чорну, нитки, пару палиць – і все готово»,- Юрій Пінчук, тракторист ТОВ «Березнянське», допомагав створювати солом’яного «ведмедя».

Зробили за годину. Але тепер «солом’яний ведмедик» спричинив фотобум серед місцевих жителів і автомобілістів.

«Прекрасна локація. Хтось дуже великий молодець. Респект. Подобається ведмедик. – Дуже. – Що подобається? – Лапки. Личко».

«Та от проїжджали. Глянули, що таке зробили, то вирішили сфотографуватись».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині чоловік створив міні-музей комп’ютеризації

«Приваблива. Якщо проїхати, то треба сфотографуватися, стати біля нього. – А ви звідки? – Коропський район. Помилуватися. Нам треба також такого зробити в нашому селі, щоб був «ведмедик».

Навіть у будні місце біля «ведмедика» не пустує. На вихідні до нього стояли черги. За словами натхненників ідеї, цю локацію створили насамперед для позитивних емоцій та радості, і свою місію вона виконує.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button