Суспільство (відео)

Непристойний жест, алкоголізм управлінця та стипендії для сиріт: ранкова нарада в мерії (Відео)

Міський голова Владислав Атрошенко на ранковій нараді оголосив війну «тіньовому» бізнесу.

«Податкова працює з «білим» бізнесом. Той, хто зареєструвався і платить податки, того (характерний жест) вони, як кажуть… бачать», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Тих, кого не бачать, мер хоче, щоб побачили. Відтепер запрацюють робочі групи, експерти і так далі, що збільшуватимуть податкову базу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко хоче збільшити податки в Чернігові

«Завдання – не порушуючи… в межах чинного законодавства силами муніципалітету збільшити податкову базу», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Тема фінансів стала провідною на нараді. Мера стурбував бюджетний колапс в області. Однією з причин він назвав відсторонення начальника департаменту фінансів області Валерія Дудка.

«Відсторонений негарно. У негарний спосіб. Звинувачений в алкоголізмі. Точно ми розуміємо, що Дудко – не алкоголік. По-перше, він не вживає спиртного. По-друге, він гіпертонік», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко відправив керівників ЖЕКів і «Зеленбуду» з наради працювати

Окремо Атрошенко прокоментував підвищення втричі стипендій сиротам – студентам професійних навчальних закладів.

«Ну, просто за логікою, якщо це сирота з Семенівського чи Корюківського району, а платник податків міста Чернігова виплачує йому стипендію… Де в цьому є логіка?» — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Серед робочих питань не забули і про заметіль. Саме зараз Чернігів вивчатиме досвід інших міст, як очистити вулиці від снігу.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button