Суспільство (відео)

Несолодке життя челайнівок (Відео)

Чернігівські дівчата долучилися до команди Аніти Луценко й влаштували челендж «14 днів без цукру». Організували його три журналістки нашого інтернет-порталу. Аліна Клименко – одна з них. У такому заході бере участь уже втретє.

«Уперше ми з дівчатами втрьох взяли участь. Цього разу наша кількість збільшилася – і серед колективу ЧЕline нас уже було семеро», — розповідає Аліна Клименко.

До дівчат із ЧЕline долучилися й інші журналісти. Підтримали челендж і сторонні люди. Разом із дівчатами на безцукрову дієту сів і чоловік. Кожен переслідував власну мету.

«Я цукровий наркоман. Я хотіла позбутися. І мені це вдалося…» — ділиться Аліна Клименко.

Щодня дівчата ділилися враженнями в окремо створеному чаті в соцмережі. Та виконували одну із вправ, запропонованих Анітою Луценко. Про хоробрих дівчат, які прожили без солодощів два тижні, розповідали й колеги з ТРК «Україна».

«Несолодко жити».

Дівчата зібралися в одному з чернігівських кафе, щоби визначити переможців. Ними стали ті, хто втратив найбільше сантиметрів. Колектив інтернет-порталу ЧЕline заохотив дівчат до здорового способу життя приємними подарунками.

«За ці 14 днів ми всі разом скинули 126 сантиметрів».

Фітнес-тренер Ірина Орішко так жорстоко себе не стримує. Одну цукерку на кілька днів може собі дозволити. Хоч цукру не вживає понад 5 років. Використовує його у творчості. Із пакетиків цукру створила картину. Та переконує, хоч солодке – це енергія, для себе знаходить її в іншому.

«Інсулін виробляється. І знову з’являється відчуття голоду», — відзначає тренер Ірина Орішко.

Тепер дівчата продовжать несолодке життя. Ба, більше – нині хочуть оголосити бій жирному та смаженому.

Журналіст: Наталія Тягнирядно

Оператор: Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button