Суспільство (відео)

«Нісенітниця» мера: Атрошенко благословив дорожні роботи під дощем (Відео)

 

На черговій ранковій нараді в Чернігівській міській раді цього разу звітував головний комунальник міста. Ярослав Куц розповів про основні досягнення й амбітні плани на майбутнє свого відомства.

«У нас заплановано дуже багато робіт із ремонту дорожньої мережі та приватного сектору. На цей рік заплановано 132 тисячі квадратних метрів капітальних доріг  – Миру, Мазепи, Пушкіна, Шевченка, Берегова, Преображенська, Рокосовського. Уже виконано 90 % робіт по проспекту Миру, повністю Преображенська», — розповів начальник управління ЖКГ Ярослав Куц.

До кінця липня комунальники обіцяють впоратися з марафетом дороги по вулиці Мазепи, а у вересні планують завершити ремонт доріг по вулицях Полуботка та Шевченка.

Цікаву заяву зробив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко з приводу ремонту доріг в обласному центрі під дощем.

«Повідомлення про те, що роботи ведуться під час злив, – це нісенітниця повна. Ми відповідально ставимося до робіт, і підрядна організація бере на себе зобов’язання витримати експлуатаційний термін. Якщо під час робіт невеличкий буде накрапати дощик – жодних небезпек немає для коштів міського бюджету. Публікації і інсинуації на цю тему вважаю недоцільними», — запевнив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Виявляється, в Чернігові автошляхи ремонтують за надсучасними технологіями, тож на погодні катаклізми під час робіт можна не зважати.

Дивина та й годі, але чомусь у Міністерстві інфраструктури вважають інакше.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян закликав українців повідомляти про випадки ремонту доріг під час дощу. Очевидно, для того, щоб виписати премію дорожникам за самопожертву.

Також на нараді обговорили готовність комунальних структур до зимового періоду. Вже зараз у комунальників є понад 500 тонн солі. Начальник АТП-2528 також запевнив, що чотири вагони солі для посипки чернігівських доріг взимку вже на під’їзді.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button