Суспільство (відео)

Новорічні зростання тарифів: у Чернігові відбулися два підвищення від міської влади (Відео)

Атрошенка замінив Ломако. Сьогодні – під час головування на виконкомі. Мабуть тому останній пройшов доволі швидко. Хоча зам також не зміг утриматись від філософії.

«Конституція і Біблія. Читав, там багато прав людини, але не знайшов там права на безкоштовну паркову»,- Олександр Ломако, заступник чернігівського міського голови.

Прояви креативності від зама стосувалися теми підвищення вартості паркування.

«Тариф на паркування у розмірі десять гривень на відведених парковках для платного паркування в місті»,- Віталія Ярещенко, заступниця начальника управління економічного розвитку міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові зросте вартість паркування

«6 гривень — це дуже близько було до безкоштовної парковки. Тому 10 гривень це нормальна ціна, тому, думаю, немає чого тут обговорювати»,- Олександр Ломако, заступник чернігівського міського голови.

До цього заслухали «комунальника» Куца і «зеленбудівця» Старікова. Перший перерозподіляв кошти, другий – «зносив» дерева.

«З будівництва світлофорів об’єктів капремонт ділянки тротуару»,- Ярослав Куц, начальник управління житлово-комунального господарства ЧМР.

«Знести одне дерево у зв’язку з ліквідацією пориву»,- Роман Старіков, начальник КП «Зеленбуд».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові підвищать вартість утилізації сміття

Підвищення ціни паркування не стало єдиним підвищенням. Тариф зросте і на знешкодження сміття.

«Час йде. Ціни ростуть. Зараз 18.04, буде 23.07»,- Руслан Волок, начальник КП «АТП-2528».

Також виконком визначив єдиного щасливчика, що отримає молодіжний кредит. Ним стала молода лікарка центру сучасної онкології. Цьогоріч міський бюджет не був дуже щедрим і виділив на це всього-на-всього трохи більше 70 тисяч гривень, решту — 250 тисяч — додасть область.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button