Суспільство (відео)

Облаштування скверів та утопічні мрії спортсменів: чергова нарада в міській раді (Відео)

У Чернігові облаштують низку скверів. Зокрема на П´яти кутах. Уже обговорюють питання щодо освітлення та тротуарного покриття. Далі на черзі – озеленення. Про це розповіли під час наради в муніципалітеті.

Після хвилі обурення щодо видалення зелених насаджень у міській раді нарешті вирішили прислухатися до думки громадськості.

«Домовилися в останній понеділок кожного місяця зустрічатися для обговорення цих питань»,- Євгеній Дейнеко, заступник начальника управління ЖКГ.

Під час наради повідомили, що чернігівські спортсмени, які займаються єдиноборствами та боксом, хочуть новий майданчик.

«Мріють про те, щоб на «Золотому березі» був встановлений майданчик, на якому можна було б займатися і в карантин, просто неба, але щоб дощ і спека не заважали. Дуже багато клубів звертаються з цим питанням»,- Віталій Хрустицький, начальник КП «Муніципальна варта».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові можуть з‘явитися камери контролю швидкісного режиму

«Ця мрія навряд чи здійсниться. Можливо, ця мрія здійсниться у процесі будівництва Центрального парку культури та відпочинку»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Говорили і про встановлення меморіальної дошки на честь Василя Хижнякова, який управляв Черніговом ще у XIX столітті. Можливо, він стане не єдиним очільником міста, чию пам’ять увіковічать.

«Ми вивчимо діяльність міських голів. Можливо, це не тільки Хижняков, а й інші міські голови»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Також під час наради говорили про порушення громадського порядку, благоустрій прибудинкових територій і можливе встановлення відеокамер, що фіксують перевищення швидкості. На місто їх потрібно орієнтовно 200.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button