Суспільство (відео)

Переговори з окупантом і велосипедисти-жебраки: Атрошенко розставив пріоритети (Відео)

Робоча нарада в Чернігівській мерії розпочалася з роздумів про військовий стан. Мер Чернігова проаналізував пресу – і для озвучення на широкий загал вибрав тези про потребу переговорів із країною-окупантом.

«Це, очевидно, те, чим треба було займатись, можливо, раніше», — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Що мав на увазі мер – не зрозуміло. Далі – розмови про гроші і заклики платити за комунальні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Чернігова під час воєнного стану говорить про діалог із Росією

«Якщо допускати таке явище, як заборгованість, то тільки не за комунальні послуги», — вважає Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Наступне. В гостях у мера – чергова делегація незадоволених. Розправа над секцією велоспорту. За словами батьків дітей із секції, навіть депутати міськради дивуються, чому на спорт не дають грошей.

«Міський бюджет збільшується, які проблеми купити велосипеди? Я кажу – не знаю. Щодо збільшення бюджету… Велосипедна секція як нічого не отримувала, так і не отримує. Наприклад, якщо наш тренер за власні кошти купує для приміщення лампочки та монтажну піну, щоб дітям не дуло, ну, вибачте, це таке фінансування не дуже», — розповідає Інна Василенко, мати вихованців секції велоспорту в ДЮСШ №1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти прийшли до Атрошенка з проханням не закривати секцію з велоспорту

«Коли все на місці, ніхто нікуди не подівся. Велосипеди, школа, люди на місці. Це коли є не доопрацювання», — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Розповіді про те, що велосипеди забрали, приміщення забрали, тренера і велосекцію ще півмісяця тому закривали, очевидно, для мера залишились непочутими. Але він доручає розібратись в ситуації керівнику спорту Андрію Дериземлі – і наразі консенсусу «батьки – чиновники» досягнуто. Серед робочих питань Атрошенко критикує транспортну сферу. А з нею чи то самого себе, чи то перевізників.

Традиційно питання, що потребують управлінського впливу міської влади, – на нулі. Єдине, що досконало вміють реформатори міста, – це просто платити підрядникам за укладку асфальту, фонтани та ремонти скверів. Адже гроші є.

Ще статті по темі

Back to top button