Суспільство (відео)

Перший офіційний День молоді в Україні: як його святкують у Чернігові (Відео)

12 серпня Україна вперше офіційно відзначає День молоді. Сьогоднішня активна молодь міста – це люди, які під час найзапекліших боїв допомагали Чернігову та продовжують працювати над розвитком міста і країни сьогодні.

«Сьогодні ми вирішили провести такий захід, відзначити Міжнародний день молоді, який уперше Україна святкує з усім світом – 12 серпня. Ми вирішили запросити активну, змінотворчу та дієву молодь на цей захід, спільно з ОДА, відзначити його і тих, хто допомагає нашій області відбивати агресію ворога», — голова Молодіжної ради при Чернігівській ОДА Юлія Дзюба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитяча йога – у Чернігові готують міцний фундамент для гармонійного розвитку особистості малечі

Під час офіційної частини заходу відбулося вручення нагород для всіх змінотворців, які зараз активно допомагають Чернігівській області.

Друга частина – інформативна. На ній активна молодь міста прослухає мотиваційні промови запрошених спікерів.

«Саме ця енергія розвитку закладена у вас. Не треба соромитися, треба рухатися – це розвиток, це ви. А ви – наше майбутнє.

Хоч це свято у війну, але водночас ви маєте зрозуміти, що весь захист, весь розвиток, усе це робиться для вас», — народний депутат України Сергій Гривко.

Молодь творить майбутнє. Саме молодь писатиме нову історію вільної та незалежної України, за яку ми сьогодні боремось. Тому її активність і зацікавленість – надважливий аспект у питаннях розвитку наших міст і країни.

«Дуже важко з молоддю в області, тому зараз ми маємо зробити все, щоб відновлювалася область, відновлювалася країна. Без молоді це неможливо. І сьогодні я дуже просив і дуже наголошував на проактивності. Я дуже хочу проактивності від чернігівської молоді», — голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

Журналіст: Таліна Тарасенко
Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button