Суспільство (відео)

Пластмасові пістолети й авторитетні безхатьки: Атрошенко провів чергову нараду (Відео)

Пластмасові пістолети, самогубство через «саботаж», пошуки «старших» серед безхатьок, кадрова «реформа» в правоохоронних структурах Чернігова і війна з безробіттям. Це основні тези сьогоднішньої ранкової наради в Чернігівській міській раді.

Від самого початку про роботу Чернігівського міського центру зайнятості прозвітувала заступник директора цієї установи Світлана Серб.

«Навчання організовували за тими професіями, які користуються попитом на ринку праці. Протягом 2016 року центр зайнятості організував навчання 780 осіб. Переважна більшість стажувалася у свого майбутнього роботодавця», — заступник директора Чернігівського центру зайнятості Світлана Серб.

Міський голова Владислав Атрошенко розкритикував Світлану Серб за те, що вона звітує аж за 2016 рік, а не за місяці нинішнього року.

 «Вам місяця не вистачило для того, щоб ви актуалізували дані. Це досить важливо. Мені далі вашу доповідь слухати не цікаво. Ви оперуєте цифрами піврічної давнини – це несерйозно. Уже б 2015-го за підсумками ми б послухали. Нам нічого робити», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

За невиконання доручення стосовно облаштування території біля літака (поблизу льотного училища) Владислав Атрошенко нагримав на причетних до цього «саботажу»

«Візьміть пластмасові пістолети і застрельтеся. Ну як це так? Я би від сорому крізь землю провалився», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Як відомо, літак знаходиться на території льотного училища, а відтак – облаштовувати ту зону має міське управління ЖКГ, яке очолює Ярослав Куц.

Націлився мер і на кадровий контроль правоохоронних структур.

На думку Владислава Атрошенка, керівників правоохоронних структур на місцях має призначати саме місцева влада.

«Вважаю, що є нагальна необхідність правоохоронним органам більш наполегливо обслуговувати інтереси громадян. Ми прийдемо до того, що керівників правоохоронних структур призначатимуть органи місцевого самоврядування. А зараз нам треба об’єднати зусилля і навести в місті порядок», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Також Владислав Атрошенко напівжартома попросив знайти «авторитетів» серед безхатьок, які періодично роблять ревізію в чернігівських сміттєвих урнах і розкидають сміття навкруги.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button