Суспільство (відео)

Подробиці смертельної аварії поблизу Чернігова (Відео)

Під Черніговом неподалік повороту на село Вознесенське сталася аварія, в результаті якої троє людей загинули і двоє – в тяжкому стані. За їхнє життя нині борються лікарі. На трасі Чернігів – Грем’яч відбулося лобове зіткнення двох автівок. Три особи з різних авто загинули на місці.

Двоє отримали тяжкі травми. За інформацією оперативників, водій «Ауді-80», що їхав до Чернігова із дружиною, не впорався із керуванням і виїхав на зустрічну односторонню смугу. До розбитої вщент автівки приїхав родич загиблої жінки. Він у шоковому стані.

«Стовпа, казали, зачепив і вискочив у цю сторону», — родич.

Уже на цьому місці зіткнувся з «Хюндай Гетс», що їхав зі сторони Чернігова. На місці працюють оперативники, рятувальники та слідчі.

«Відповідно того, що ми бачимо, тут, звісно, працюють слідчі і спеціалісти, поліція. Вони встановлять і з’ясують, але з того, що ми бачимо, то так, лоб у лоб. З нашого боку було задіяно 2 автомобілі спецтехніки, бо в аварії дві машини і постраждалі теж у двох машинах, щоб швидше надати допомогу задіяно 2 спецтехніки», — начальник аварійно-рятувальної частини ДСНС у Чернігівській області Олександр Федорових.

Трьох постраждалих шпиталізували каретами швидкої до Другої чернігівської міської лікарні. Та, поки везли, померла немолода пасажирка «Хюндай».

«Другий – невідомий, він в операційний. І  ще один – відомий – він із тяжкими травмами. Там і верепно-мозкова, і переломи. Зараз ним займаються медики, діагностика, комп’ютерна томограма», — начмед лікарні № 2 Валерій Якунін.

Загалом за перші півдня в області сталися 4 ДТП, четверо людей травмовані і четверо загинули.

Журналіст: Наталія Тягнирядно

Оператор: Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button