Суспільство (відео)

Мегафрістайл: в Чернігові встановили рекорд України (Відео)

До Дня захисту дітей танцювальна школа «Альянс» і її керівник, депутат Чернігівської міської ради Наталія Хольченкова, влаштували шалене шоу в Центральному парку культури і відпочинку. Цікавинкою фесту стало встановлення національного рекорду.

— Ми встановлюємо національний рекорд України – наймасовіший танцювальний фрістайл. Участь беруть вихованці студії «Альянс» віком від 5 до 20 років. Ми хочемо показати своє вміння рухатись у ритмі музики. Гнучкість, пластичність, ритмічність, — Наталія Хольченкова, директор школи танцю «Альянс», депутат Чернігівської міської ради, «Наш Край».

— Приїхали спеціально, щоб підтримати талановитих дітей у прагненні встановити рекорд України. Рекорд складний, і я бажаю успіху рекордсменам, які сьогоднішнім рекордом зустрінуть День захисту дітей, — Лана Вєтрова, керівник Національного реєстру рекордів України.

— Пять, чотири …

Танцювальні колективи виходили по черзі і фрістайл тривав безперервно 2 години 18 хвилин, а участь у ньому взяли 510 осіб. Загалом рекорд із фрістайлу в Україні встановлювали вперше. Але для Чернігова це було не перше танцювальне досягнення.

— У Чернігові є наймасовіший дитячий танцювальний флешмоб, який був встановлений два роки тому і ввійшов до національного реєстру рекордів, — Лана Вєтрова, керівник Національного реєстру рекордів України.

Загалом головним досягненням цього дня можна вважати навіть не рекорд, а перш за все надзвичайні емоції, ейфорію та захоплення чернігівських дітей.

— Сьогодні свято найкраще. Хочу, щоб усі діти ходили на танці.

—  У нас найкращі танці, і, я думаю, ми коли-небудь отримаємо гран-прі, бо ми найкраще танцюємо і ми кращі танцюристи.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button