Суспільство (відео)

Послідовники «The Beatles» та «Скрябіна» дали музичного «жару» на Голубих озерах (Відео)

Всесвітньо відомими хітами «запалювали» глядачів та журі учасники І Міжнародного «Кавер-фесту», який пройшов у мальовничому куточку Чернігівщині на Голубих озерах.

Сюди приїхали гурти з України та сусідньої Білорусі, щоб позмагатися за гран-прі фестивалю та грошовий приз у розмірі 5 тисяч гривень.

— Ідея проведення цього фестивалю виникла зовсім спонтанно. Адже є такі люди, які сумують за старою музикою. За два тижні така ідея втілилась у життя, — розповів організатор фестивалю Іван Чаус.

Пісенний репертуар фестивалю був різноманітним. Зі сцени лунали пісні таких відомих гуртів як: «Океан Ельзи», «Скрябін», «ДДТ», «The Beatles» та інші.

— Наші конкурсні пісні були заздалегідь підготовані, які колись виконували «The Beatles». Вони як Альфа і Омега, завжди були, є і будуть. Є Біблія, є Бог, є «The Beatles», — наголосив учасник гурту «Get Back» з Чернігова Андрій Терещенко.

Драйвове виконання відомих хітів змусило публіку не по-дитячому «відриватися» на фестивалі.

А справжній майстер-клас із «запальних» танців для усіх присутніх провів ведучий фестивалю Іван Матвєєв.

Своїми чудовими виступами, учасники, змусили журі добряче подумати над іменами переможців. Третє місце посів чернігівський гурт «Get Back», друге місце дісталося Антону Козлову за виконання моно-кавера, перше місце отримав гурт з Прилук «Бритый кактус».

Головний приз та гран-прі між собою розділили музиканти з України та Білорусі – гомельський гурт «Ятата» і чернігівський музичний колектив «Адамс».

— Українці – люди дуже позитивні, привітливі, гостинні. Це фантастика. Ми у захваті! — поділились своїми враженнями учасники білоруського гурту «Ятата».

Фест пройшов у теплій та дружній атмосфері. Як співаки так і поціновувачі якісної музики отримали цілий океан позитиву та купу вражень. А організатори пообіцяли, що майбутній фестиваль відбудеться тут ще з більшим розмахом.

Ще статті по темі

Back to top button