Суспільство (відео)

«Потрібно бути ідіотом повним»: чергова порція ранкових «пристрастей» від Атрошенка (Відео)

Чернігівці продовжать мерзнути у своїх квартирах. Погрітися можна буде… на вулиці. Мер Чернігова Владислав Атрошенко на ранковій нараді відтермінував початок опалювального сезону ще на тиждень.

«За моїми прогнозами, за Гісметео, про початок опалювального сезону найближчого тижня ми не говоримо», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Загалом ранкова нарада стартувала з традиційних рубрик. Перша – доповідь. Цього разу звітувала очільниця КП «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин». Друга – «Муніципальна варта» про нечисте місто. І новенька, третя рубрика – про борги. Як платять чернігівці комунальним структурам.

«91.5 % оплати», — Руслан Волок, керівник КП «АТП – 2528».

«Заробили телефонні дзвінки до абонентів, які винні понад три місяці. Більше мільйона зібрали», — Сергій Малявко, керівник КП «Чернігівводоканал».

З останньої рубрики плавно перейшли до тарифів. На думку мера, підвищувати їх треба частіше.

«Держава повинна просто автоматично. «Чік» – збільшилася ціна на електроенергію – збільшився тариф. Немає про що говорити», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко назвав мінімалку для комунальних підприємств у 2020 році

Наступна тема для обговорення – це заробітні плати працівникам комунальних підприємств. Атрошенко сварить підлеглих, що в їхніх установах не зростає мінімалка.

«Чи ви щось сплутали? Хтось щось попутав тут. Може, я щось попутав», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Під кінець зустрічі мер вказує патрульним на незаконну паркову. Просить «посприяти» штрафами несумлінним водіям.

«Якщо він бачить, що проїхати не можна, то, мабуть, не можна ставити. Треба бути ідіотом повним», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Після завершення нарада переросла в інші наради з мером, але вже у вужчому колі.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button