Суспільство (відео)

Приватна школа «МудрАнгелики» на сцені об’єднала батьків та дітей (Відео)

«Зацвіла в долині червона калина».

«Щире золото розлило».

Перша в Чернігові приватна школа «МудрАнгелики» започаткувала приємну традицію – проводити родинні літературні вечори, на яких музика, поезія і проза об’єднують покоління.

«Згуртовують і батьків, і педагогів, і дітей. І по-друге, ми зараз впевнимося, що немає неталановитих дітей», — Регіна Гусак, мама.

«Якщо дитина виходить на сцену, не боїться виступати перед людьми. Власні страхи долають», — Іван Абакумов, батько.

«Діти навчаються виступати на сцені. Вчаться реалізовувати себе», — Олександр Тригуб, батько.

«Така ідея виникла в нашого директора Нелі Лавріненко. Ідея в тому, щоб змогли долучитися і батьки, показавши на своєму прикладі, як важливо читати, чим вони самі захоплюються, якою літературою. Євгенія Шведова», — вчитель початкових класів приватної школи «МудрАнгелики».

Цей літературний вечір перший. Виступали всі діти – від найменшого, нульового, класу до третього. Учасники дійства діляться емоціями, чому з таким нетерпінням чекають свята.

«На ньому розповідають вірші, пісні», — Нікіта.

«Багато діток можуть розповісти якийсь віршик або розказати про якусь книжку, яку вони прочитали і яка їм дуже сподобалась», — Даша.

«Можна виступити, показати, як ти можеш робити класно», — Злата. 

Школа «МудрАнгелики» вирізняється завжди креативним та індивідуальним підходом до дитини.  Батьки, які віддали свої чада до педагогів новітньої формації, ані на хвилину про це не жалкують.

«Ця школа створена для дітей. Вони почуваються тут спокійно, комфортно. Все подається з легкістю. Вся інформація з легкістю.  Дітям цікаво», — Марина Стародубець, мама.

«Індивідуальний підхід і всебічний розвиток. Такого немає у звичайних школах», — Олеся Унгуряну, мама. 

«Дитина цілий день перебуває в дуже хорошій атмосфері. Загалом я дуже задоволена», — Надія Кисленок, бабуся.

За словами педагогів, діти-«мудрАнгелики» залюбки читають. Адже пропонують їм не лише шкільну програму. Часті гості в школі – сучасні письменники, художники та видавці. А сам підготовлений літературний вечір має головні цікавинки – сцену та публіку. Саме вони є тим сучасним стимулом дитини до читання.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button