Суспільство (відео)

Привітання голови ОДА Олександра Мисника

Шановні жителі Чернігівщини!

2018 рік для кожного з нас був по-своєму непростим. Аварія на колекторі в Прилуках.  Повінь у Чернігові. Вибухи в Ічні. Введення воєнного стану.

Але всі ці критичні подіїдопомогли нам з вами проявити  одну просту, але дуже важливу рису – здатність гуртуватись, коли ближній у біді.

Немалі кошти на відновлення інфраструктури  в Ічні було виділено з державного та обласного резервів, значну допомогу нам надали Харківський, Полтавський, Одеський та інші регіони.

Але також майже кожен з вас долучився до підтримки постраждалих ічнянців  — хто копійкою, хто продуктами харчування, хто одягом, хто робочими руками.

Саме завдяки консолідації зусиль держави та кожного з нас маємо змогу зараз знаходитись тут, утеплому та затишному приміщенні  відновленої школи селища Дружба Ічнянського району.А жителі Ічні зустрічатимуть новорічні свята у відбудованих після вибухів домівках.

Це і результат злагодженої командної співпраці.

Нам є чим пишатись:

  • у 2018 році Чернігівщина посіла 3 місце в Україні за кількістю об’єднаних територіальних громад, здатних самостійно утримувати і розвивати себе
  • наші аграрії знову зібрали рекордний для себе врожай зерна
  • придбано житло для 29 дітей-сиріт та чотирьохдитячих будинків сімейного типу
  • в обласному онкодиспансері запрацював лінійний прискорювач – дуже ціннеобладнання для лікування раку. Це, до речі, такожсталося за підтримки кожного з нас із вами
  • на чернігівщині запрацювала Нова українська школа, триває медична реформа

Багато чого зроблено. Але й попереду чимало роботи.

Віра в свої сили,в рідну землю і віра один в одного – це наша з вами сила.

Вітаю вас, дорогі мої земляки, з Новим роком і Різдвом Христовим.

Бажаю миру, здоров’я, добробуту кожному з вас та Божого благословення.

Веселих свят!

І Слава Україні!

Ще статті по темі

Back to top button