Суспільство (відео)

Сфабрикована справа: за домкрат із насосом чернігівця хочуть посадити до в’язниці (Відео)

Хто винен? Невістка! Та її ж немає. Зате он її сукня висить. Цей давній анекдот яскраво відображає ситуацію по судовій справі, що вже тривалий час мусолиться в Чернігові. Олександра Шевеля звинуватили в незаконному продажі зброї, і, найпарадоксальніше, що основним доказом у справі є відео, на якому обвинувачений передає своєму знайомому пакет, у якому домкрат і насос. Але правоохоронці запевняють, що в пакеті – автомат Калашникова.

 «Вони спілкуються на робочому місці мого підзахисного. Він показує автомобіль, на відео видно, що оглядають автомобіль. Дивляться на колеса, салон. І потім мій підзахисний із сторожового приміщення бере пакет, у якому домкрат і насос. Пакет маленький. Туди автомат і поміститися не може», — . адвокат Сергій Нестеренко.

Виникає запитання – чому фабрикують справу проти Олександра Шевеля і за що його хочуть кинути до в’язниці? Виявляється, обвинувачений добряче «насолив» певній особі.

«Ця справа пов’язана з персоною Нагалюка. Це керівник «Водних ресурсів», який має конфлікт безпосередньо з моїм підзахисним. Нам із неофіційних джерел відомо, що цю справу він замовив. Він хоче усунути Шевеля, щоб той був за гратами і не міг показувати всі порушення, які вчиняє Нагалюк. А він украв 12 мільйонів на Стрижні. Засипав щебенем Дніпро на 13 мільйонів, а потім сказав, що ріка змила камені», — адвокат Сергій Нестеренко.

За словами Сергія Нестеренка, в цій справі немає жодних об’єктивних доказів того, що Олександр Шевель причетний до торгівлі зброєю. До того ж, на наступне судове засідання, що відбудеться у вересні, прийдуть люди, які є безпосередніми свідками та бачили, що в пакеті були дійсно домкрат і насос, а не зброя.

Але крапку в цій справі поставить Феміда.

Ще статті по темі

Back to top button