Суспільство (відео)

Стидоба та перевернутий знак: мер виховував підлеглих під час ранкової наради (Відео)

2018 будинків знаходяться на балансі управління житлово-комунального господарства. Більшість із них уже готова до опалювального сезону. У цьому запевнив начальник відомства Ярослав Куц під час свого звіту на ранковій планірці в міській раді. Проанонсував готовність до зими та розповів, скільки придбано комунальної техніки, наприклад, для «АТП 25-28».

«Машина дорожня комбінована – 19 шт., ЗІЛ – 2 шт., комбінована для посипання тротуарів – 2 одиниці, трактори МТЗ – 12 одиниць, навантажувач – 3 одиниці. Бульдозер, грейдер, самоскиди ЗІЛи – 4, самоскиди Камаз – 2. Протиожеледні матеріали заготовлені в необхідних обємах», — начальник управління ЖКГ ЧМР Ярослав Куц.

Перервавши звіт, міський голова раптом згадав про знак пішохідного переходу біля міського парку культури та відпочинку.

«Знак пішохідного переходу розвернутий уздовж дороги. Не впоперек, а вздовж», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

«Ми його постійно повертаємо. Його то дзеркалом чіпляють, то пилеосос проходить і чіпляє. Його площа близько до проїзної частини», — начальник КШБП В’ячеслав Ніколенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мерії розповіли про ситуацію з теплом у садочках і школах

«Розберися один раз із питанням замість оцих оповідей усіляких», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Питання відкритих люків, які залишає після себе компанія «Укртелеком», також викликало в мера неабиякі емоції. Особливо після того, як її представник зазначив, що на закриття люків вони не мають коштів.

«Та кого цікавить ваш бюджет? Ну, кого це цікавить? Це ж аварійні речі», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

У міській раді запропонували накладати штраф за кожен із відкритих люків у розмірі 1 700 гривень. А мер вирішив присоромити «Укртелеком».

«Чесно, по-господарськи це – стидоба. Стидно оце так. Які тут можуть бути пояснення?», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Окрім цього, на нараді вкотре обговорили ризики затримки опалювального сезону через борги населення перед теплогенеруючими компаніями, оцінили стан дворів і розповіли про нинішній тепловий режим у навчальних закладах.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button