Суспільство (відео)

Табло майбутнього: «Десна» розгромила «Ліверпуль» 4:1 (Відео)

Чернігівська «Десна» після зборів у Туреччині повернулася до Чернігова, де провела тренування перед черговим вояжем до сонячної Анталії. Перша спроба повернення виявилась невдалою – через погоду літак не зміг сісти в Києві.

«Слава Богу, все закінчилось добре. Тепер на рідній землі. Удома», — говорить Денис Фаворов, гравець ФК «Десна» (Чернігів).

Після повернення футболістів чекало вже новеньке табло, яке вперше протестували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Десна” і “Олімпік” не змогли повернутися в Україну зі зборів

«Так, протестували. Сьогодні грали з «Ліверпулем» 4:1. З «Шахтарем» 5:0», — розповідає Володимир Чуланов, директор ДЮСШ «Десна».

У тестовому режимі вибирали рахунки та суперників, про яких мріють усі вболівальники клубу. Табло – це подарунок стадіону від міста. Коштувало майже 650 тисяч.

«Сучасне табло, яке показуватиме відеоповтори, рахунок, фотографії всіх гравців, суддівського корпусу», — зазначає Володимир Чуланов, директор ДЮСШ «Десна».

Футболісти та тренер поспілкувались із пресою. Тренер команди вкотре підтвердив плани на закінчення сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Десна» здобула першу перемогу на зборах у Туреччині

«На цьому етапі чотири гри. Нам треба потрапити до чільної шістки, а далі будемо бачити. А взагалі стратегічне завдання – це євро кубки», — наголошує Олександр Рябоконь, головний тренер ФК «Десна» (Чернігів).

Уже в міжсезоння укладено контракти з трьома гравцями. Підсилили всі позиції – від захисту до нападу.

«Сергійчук, Богданов і Немчанінов підписали з нами контракти. Загалом усі один одного знали, жодних проблем не було», — відзначає Денис Фаворов, гравець ФК «Десна» (Чернігів).

Олександр Рябоконь сказав, що воліє працювати з нинішнім колективом, тому не ставить грандіозних цілей під час трансферного вікна. Загалом у Чернігові футболісти вже мали два дні відпочинку. Сьогодні тренування, а завтра вночі знову до Туреччини, на другий збір, що триватиме до 22 лютого. Вже відомо, що наші футболісти проведуть спаринги з «Динамо Батумі», «Дніпро 1» та турецьким «Кайсеріспором». А 24-го відбудеться перша гра чемпіонату з аутсайдером – ФК «Арсенал» із Києва.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button