Суспільство (відео)

Таємничий коник: у центрі Чернігова з’явився Пегас (Відео)

Таємничий Пегас, що не так давно з’явився на одній із вулиць Чернігова, став для містян справжнім сюрпризом. Вгледівши обновку, чернігівці почали активно фотографуватися разом із ним і мізкувати, звідки ж він узявся. Сьогодні ми поговорили з творцем цього коника та дізналися все про таємничого Пегаса.

«Історія така: цей кінь був виготовлений моєю компанією. Він зберігався на моєму складі та чекав свого часу. Ми вирішили робити добрі вчинки, і оскільки цей кінь стояв на складі, припадав пилюкою, а людям потрібні хороші емоції, ми вирішили поставити його біля наших друзів», — Андрій Бокач.

Зараз містяни активно взаємодіють із Пегасом. Соціальні мережі чернігівців почали наповнюватися яскравими світлинами з коником і щирими усмішками. Для пана Андрія це – найвища винагорода.

«Мені приємно, що люди йдуть. Фотографуються, знімають відео. Це якось пом’якшує наслідки того, що сталося», — Андрій Бокач.

Та окрім уже всім відомого Пегаса, пан Андрій створив ще чимало інсталяцій та ілюмінацій для нашого міста. Свою роботу називає магією.

«Може, це нескромно, але я зробив практично всю ілюмінацію, яка є в місті. Це зимове містечко, це оформлення ТРЦ, історичний факультет нашого Педагогічного. Але я стараюся не афішувати, тому що така сфера – це магія», — Андрій Бокач.

Про плани на подальше майбутнє в питаннях декорування міста з нами поділився співзасновник компанії Андрій Мильто.

«Ми хочемо допомагати відновлювати місто, прикрашати його. Робити хороші, добрі вчинки», — Андрій Мильто.

Наше місто прекрасне. А з огляду на зусилля, яких для його вдосконалення докладають чернігівці, воно стає неповторним.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button