Суспільство (відео)

Троє людей загинули: подробиці трагедії на підприємстві Чернігова (Відео)

Троє людей загинули під завалами приблизно сотні тонн зерна. 17 вересня близько 11:00 на території підприємства, розташованого в місті Чернігів, в одній із будівель для зберігання зерна під час виконання робіт трьох працівників засипало зерном. За інформацією Головного управління ДСНС у Чернігівській області, трагедія відбулася під час відвантаження зерна з елеватора внаслідок руйнування металевого конуса силосу.

«Для проведення робіт було від ДСНС залучено 39 чоловік особового складу та 6 одиниць спеціальної техніки.Під завалами опинилися троє осіб – це працівники підприємства. Рятувальники під час рятувальної роботи з-під зерна вивільнили тіла трьох осіб, на жаль, медики констатували смерть», — Ніна Луценко – речниця ГУ ДСНС в Чернігівській області.

За повідомленням з офіційної сторінки поліції Чернігівської області відомо, що загиблі були мешканцями Чернігова, 1970-го, 1960-го і 1976 років народження.

«Наразі слідчий поліції під процесуальним керівництвом прокуратури відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей), що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років», — Наталія Слабеняк – речниця Головного управління Національної поліції Чернігівської області.

Поліція Чернігівської області повідомляє, що наразі тривають слідчі дії.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Back to top button