Суспільство (відео)

Це їхнє звичайне явище: що про теракт у росії думають чернігівці (Відео)

У росії стався теракт. 22 березня в концертному залі «Крокус», що розташований у місті красногорськ московської області, невідомі чоловіки відкрили вогонь по людях, які там перебували. За останніми даними, було вбито 133 людини, ще 154 – отримали поранення. Ми поцікавились у чернігівців, що вони думають із приводу теракту в росії.

-Якщо чесно, то людей, звісно, шкода, бо це живі люди, але якщо порівнювати з тим, що ми теж люди… і якщо вони творять таке з нами, тому й не дуже шкода їх. Таке двояке трішки відчуття з приводу цього.

Нас ніхто не жаліє з російських. Ніхто не жаліє навіть із рідні, співчуття до нас особливого немає. Їх так зомбували. Я так вважаю. У нас люди гинуть, отже, наших людей, дітей не шкода їм. А чого ми маємо їх жаліти?

-Це їхнє звичайне явище, щоб на нас звернути, щоб була мобілізація. Зробити мобілізацію.

-Я вважаю, вони на це заслуговують.

Краще взагалі не було б по сусідству з нами тої країни. Все одно.

Щоб ті росіяни самі відчули на собі, що означає «теракт» і як воно, знущатися над бідними людьми.

Що ж вони хочуть жити добре, а щоб ми гинули…

Я взагалі проти будь-якого теракту, бо це страшно. І, по-перше, як мати і як людина. Це антилюдяність взагалі. Тому я проти будь-якого теракту.

Наразі відомо, що відповідальність за теракт узяла терористична організація ІДІЛ, хоча, як зазвичай, російський диктатор пов’язав цей теракт з Україною. Утім, дещо пізніше з’явилася інформація, що підрозділ ІДІЛ опублікував плакат із погрозами володимиру путіну й анонсував новий теракт у росії. Ці погрози з’явилися на основі опублікованих відео з тортурами підозрюваних у нападі на «Крокус». Згідно з однією з версій ГУР, теракт у росії – це провокація російських спецслужб, таким чином росія спробує його використати, щоб змінити ситуацію на міжнародній арені: стати замість країни-терористки країною-жертвою.

Журналіст: Оксана Замятіна

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button