Суспільство (відео)

У Чернігівській лікарні №4 вистава «Ніч перед Різдвом» зібрала аншлаг (Відео)

«Радуйся, ой радуйся земле, рік новий народився».

 Українські щедрівки й автентичні костюми – на Старий Новий рік у приміщенні Чернігівської міської лікарні №4 гоголівська «Ніч перед Різдвом» зібрала аншлаг – глядацька зала була вщент заповнена працівниками лікарні. В обідню перерву їх покликали на новорічно-різдвяне свято.

«Солошенько, люба моя. – Ой, чи ти, мо, підлизуєшся? —  Я тобі подарунок приніс.- Тю, і навіщо воно мені».

Акторські ролі «Ночі перед Різдвом» виконували працівники цієї ж лікарні. Солоху яскраво зіграла медична сестра маніпуляційного кабінету Інна Халімон. Вона і сама була пишно вбрана, і оселя її багатіла красивими декораціями.

«Солоха дуже вдячна своїм працівникам, які допомогли мені прикрасити мою затишну оселю», — говорить «Солоха» Інна Халімон.

Щедрою лікарняна Солоха була і на частування.

«Як в усіх українців, на столі – варенички, квашена капуста, помідорчики і, звісно, сало із чорним хлібом», — продовжує «Солоха» Інна Халімон.

Роль Вакули дісталася лаборанту-рентгенологу міської лікарні Олексію Барабашу, його кохану Оксану зіграла медичний реєстратор Наталія Костюкова. Їхній дует неодноразово зривав бурхливі овації у глядацькій залі.

«Французькі духи, або ось… лабутени. Лабутени?»

Згуртованості колективу міської лікарні №4 можна лише позаздрити. Медики разом подорожують містами України, а традиційно на свята перевтілюються в акторів, аби відпочити від лікарської справи і порадувати своїх колег. Творчість допомагає їм любити свою основну професію.

«Молодці, вони вже кілька років нас радують перед Старим Новим роком, радують настільки, що ми забуваємо про всі наші проблеми», — зазначає заступник головного лікаря Чернігівської міської лікарні № 4 Людмила Прог.

«Дуже сподобалося, дуже задоволені, сміялися, підняли нам святковий настрій», — говорить сімейний лікар Чернігівської міської лікарні № 4 Світлана Щербатюк.

«Вони не тільки вміють лікувати, але й вміють відпочивати, знають і поважають свою історію, знаються на літературі, дарують радість і собі, і навколишнім. Це в нас згуртовує колектив, у нас хороша пам’ять залишається, яку ми зберігаємо протягом року. Це дає нам енергію для продуктивної роботи в процесі лікування хворих», — наголошує головний лікар Чернігівської міської лікарні № 4 Юрій Стецьков.

«Ніч перед Різдвом» завершили гучними оплесками, фотосесією з акторами і теплими обіймами колег. Після вистави театральна трупа медиків пішла щедрувати у відділення до пацієнтів, аби подарувати свято і тим, хто Старий Новий рік проведе на лікарняному ліжку.

Журналіст: Яна Титенок

Оператор: Сергій Бутько

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button