Суспільство (відео)

У Чернігові з’являться нові фотозони (Відео)

Кубки з футболу, нові фотозони та патріотичні лекції. У Чернігівській міській раді пройшло чергове, цього року перше засідання молодіжної міської ради, на якому молоді й активні визначалися з планами на цей рік.

«Кубок молодіжної міської ради з футболу, з шахів будемо проводити. Також буде певний перелік семінарів із ЦСП «Вовкулака», також плануємо співпрацювати, як поводитися молоді в надзвичайних ситуаціях. Ще плануємо низку проєктів, таких, як ми зробили фотозону до Нового року, і, відповідно, плануємо протягом цього року зробити також кілька фотозон»,- Михайло Брижко, голова Чернігівської молодіжної міської ради.

Так, важливим аспектом у роботі стане створення проєктів із патріотичного виховання молоді.

«Я відповідаю за проєкти про патріотичне виховання молоді. Хочу реалізувати такі проєкти про благодійність для молоді, також багато лекцій про патріотичне виховання в школах і коледжах нашого міста»,- Анастасія Лукашевич, член Чернігівської молодіжної міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівців невдовзі чекає збільшення тарифів на тепло

На першому ж засіданні обговорили найближчі плани. Так, раду хочуть розширювати. Також планують долучатися до аналогічних обласних і всеукраїнських громадських утворень.

«Проєкти, які ми будемо делегувати до управління сім’ї, молоді та спорту, яке буде допомагати нам у фінансуванні. Також делегування наших членів до ради в ОДА і Всеукраїнської асоціації молодіжних рад. Ще ми хочемо збільшити склад ради, адже є дуже багато молодих, талановитих і активних людей, які також хочуть долучитися»,- Альона Середа, секретар Чернігівської молодіжної міської ради.

Також на засіданні обговорили минулорічну виконану роботу, що стосувалася ініціатив щодо молодіжного житлового будівництва та раціонального використання міського бюджету.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button