Суспільство (відео)

У Чернігові запрацювало Молодіжне телебачення (Відео)

У Чернігові починає активну роботу новий амбітний проєкт місцевої молоді – Молодіжне ТВ. Ідея створення проєкту молодіжного телебачення виникла в керівництва Молодіжної ради близько трьох місяців тому.

«З’явилась у нас ідея створити Молодіжне ТВ, тому що у Чернігові таких проєктів не було. Ми цю ідею подали на наше засідання», — Денис Дронь, голова Молодіжної ради (Чернігів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки дітей має бути в українській родині: чернігівці поділились демографічною філософією (Відео)

Молоді активісти за власні кошти купили все необхідне обладнання, створили ютуб-канал і робота закипіла. Наразі переважний контент юного, але амбітного каналу — це висвітлення роботи їхньої Молодіжної ради.

«Переважно ми знімаємо події, в яких бере участь наша Молодіжна рада, а також опитування молоді щодо певних дуже актуальних проблем міста», — Іван Усов, ведучий Молодіжне ТВ Чернігів.

«Ми намагаємося це транслювати нашій аудиторії для того, щоб її змотивувати, для того щоб розказати молоді, чим займається Молодіжна рада, наскільки важливими є наші дії та спонукати її до того, щоб вона також ставала більш активною і долучалися до певних акцій, які ми проводимо», —  Вікторія Швець, співзасновниця Молодіжне ТВ Чернігів.

У подальшому у молодих «телевізійників» плани розширювати наповнення. Хочуть висвітлювати найбільш болючу проблематику нашого міста.

«В майбутньому у нас є плани, щоб висвітлювати міські проблеми, зацікавленість людей у вирішенні цих проблем і залучення нових людей до вирішення тієї чи іншої проблеми», —  Денис Дронь, голова Молодіжної ради (Чернігів).

Молодіжне ТВ має всі шанси стати ще одним конкурентним медіа-ресурсом, головною цільовою аудиторією якого буде відповідно шкільна, студентська та працююча молодь.

Журналіст — Олег Дешура      

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button