Суспільство (відео)

У програмі «Бацман» розповіли про те, як олігархи країни їздили автобусом до Батурина (Відео)

Віра Ульянченко – український державний і політичний діяч, глава Секретаріату Президента України з 2009 по 2010 р., яка родом із Чернігівщини, вчора. 29 березня, була гостем програми «Бацман» на 112 каналі.

Політик розповіла історію про те, як олігархи одним автобусом їздили до Батурина.

«Усі олігархи країни були в одному автобусі, поїхали до Батурина і побачили, що це таке насправді – Гетьманська столиця.

Це були Коломойський, Пінчук, Ахметов, Тарута, Гайдук… Це не був примус, це була зустріч Віктора Ющенка з бізнесом. Розмова була про те, що нам треба об’єднатися навколо того, щоб Україна піднялася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Батурині відбувся «Розум-fest»

Дуже цікаво було, що, коли їхав цей автобус із двома бюджетами України, за ним тягнулася дуже довга лінійка недешевих машин. І олігархи один із одним жартували з цього приводу.

Коли ми приїхали до палацу Потоцького, в якому до пуття не було дороги, не було освітлення. Були тільки рештки фундаменту, чернігівська грязюка. І от на сьогодні Батурин – це селище, там прекрасна школа, хороший стадіон, дуже гарний музейний комплекс, там 300 робочих місць», – розповіла Віра Ульянченко.

На відео – з 13:40 хв.

Ще статті по темі

Back to top button