Суспільство (відео)

Вибачення Атрошенка, класика Гоголя та готовність до зими: нарада в мерії (Відео)

На диво спокійною і навіть дещо сентиментальною виявилася сьогоднішня ранкова нарада в Чернігівській міській раді. Мер Владислав Атрошенко замість традиційних образ, принижень і критики сьогодні дякував і навіть просив пробачення. Та про все по порядку. Насамперед на нараді звітував директор комунального підприємства «Паркування і ринок».

«У 2019 році доходи становили 5,8 млн грн, це на 1,3 млн більше. Послуги з платного паркування збільшилися на 39 000 грн, плата за використання торгових знаків і роялті – на 294 000 грн, плата за користування торговими місцями та будиночками – на 810 000 грн», — Микола Гоголь, директор КП «Паркування і ринок».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко публічно попросив вибачення в Ляшка

Оскільки деяких фінансових моментів головний паркувальник міста не знав, то мер відправив його дізнаватися інформацію та дозвітовувати пізніше.

«Зателефонувати треба. Ви мені тут будете заважати. Знайдіть вільний кабінет», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Потім Владислав Атрошенко розповів про телефонну розмову з Олегом Ляшком і його «радикальну» образу.

«Був телефонний дзвінок до мене від Олега Ляшка. Я поважаю його як політика, хоча не можу сказати, що є прихильником «Радикальної партії». Лунали з його вуст образи, що я його не запросив на відкриття дитячого садочка. Я вибачився перед ним. І зараз прошу вибачення за цей крок. Це неправильно», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко дозволив Гоголю витрачати на «Золотий берег» «скільки треба»

Ляшко не єдиний політик минулої каденції Верховної Ради, про якого згадували на нараді. Чи то задля політичної солідарності чи через інші причини, але Владислав Атрошенко почав дякувати усім колишнім депутатам, які мали стосунок до Чернігівщини. Навіть тим, із якими відносини були, м’яко кажучи, загострені.

«Багато народних депутатів працювали на Чернігівщині. Олег Ляшко, Сергій Березенко, Микитась, Дмитренко Олег, Анатолій Євлахов. Я хотів підбити підсумки. Я подякував цим депутатам, які робили на благо міста й області», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Також на нараді обговорили стан готовності міста до зими та опалювального періоду. Підрозділи, які відповідають за розчищення доріг від снігу та війну з ожеледдю, запевнили, що готові на 100%. Мовляв, нехай зима хоч завтра настає. А от із опалювальним періодом справи неоднозначні.

Журналіст Павло Солодовник

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button