Суспільство (відео)

Вибухова суміш у Чернігові від «Мамахохотала» (Відео)

Студія «Мамахохотала» існує всього 4 роки, але за цей час хлопці зі звичайної студентської команди КВК завоювали репутацію кумирів молоді.

У Чернігові вони вже вдруге. Підриватимуть глядачів своїми запальними жартами. Перед концертом студії «Мамахохотала» відбулась цікава зустріч із шанувальниками, автограф-сесія та розіграш квитків.

— Дивимося, любимо й дізналися, що сьогодні будуть, тож вирішили прийти, подивитися, взяти автограф та сфоткатися, — Ліля, шанувальниця.

— Різні теми, сімейні номери. Я думаю, що сьогодні концерт буде неймовірний, бо, думаю, вони вибрали найкращі номери, які були за цей рік і сезон, — Євген, шанувальник.

Під час виступу команда часто імпровізує, адже мало коли концерт відбувається за сценарієм.

— Є тільки слово, викручуються, хто, як, яким чином, інколи я сам не знаю, як я буду викручуватися, в якому моменті, як усе це буде відбуватися. Це така ситуація, можливо, з одного боку, смішна, непрофесійна, але якось треба закінчувати номер, — Олег Маслюк, актор студії «Мамахохотала».
Назва команди народилася спонтанним мозковим штурмом із дуже простих слів, які поєднують тепло та гумор.

— Слово «мама» завжди поєднується в нас із теплом, «хохотала» — це тому, що ми займаємось гумором, тому така сімейна наша атмосфера, — Олег Маслюк, актор студії «Мамахохотала».

Усі учасники є авторами своїх креативних жартів, якими не втомлюються смішити глядачів.

— Шановні дорогі друзі, бажаю вам… ось зараз прийшла весна… сонця, тепла побільше у вашому житті… Вітаємо вас із весною.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button