Суспільство (відео)

«Відтінок життя»: талановитий поет із Чернігова представив свою першу збірку (Відео)

 «Розпочинаю рік новий

Шляхом засніжених стежин,

Рік цей солодкий чи гіркий ?

Із прагненням нових вершин…»

Ці рядки – епіграф до збірки віршів поета Андрія Хрипка.

Талановитий чернігівський співець свої перші вірші написав ще в шкільні роки. Вже тоді автор почав брати участь у всеукраїнських літературних конкурсах. Великим кроком до масштабної творчої діяльності стала публікація в альманасі «Магія кохання».   

Сьогодні пан Андрій презентує нам свою першу авторську збірку під назвою «Відтінок життя».

«Увійшло до неї трохи більше як 30 творів, а саме – 33. Вона повністю ілюстрована. В ній зібрані вірші на тематику пейзажної лірики, сьогодення відносно повномасштабного вторгнення, вірші про кохання, про природу тощо», — Андрій Хрипко – поет.

Ілюстрації до книжки створив хороший товариш пана Андрія. Кожна з них доповнює написане та ще глибше занурює в літературний світ автора. В тісній кооперації творчих людей з’явилося дітище, що, на думку автора, здатне зачепити за живе кожного читача.

«Збірка називається «Відтінок життя», бо я вважаю, що кожна людина має свій життєвий відтінок. Це можуть бути і радість, і смуток, і переповнення емоціями. І тут кожен, хто захоче прочитати цю збірку, я впевнений, зможе знайти хоча б п’ять або більше віршів для себе. Тому, я вважаю, кожен, хто захоче долучитися, зможе знайти щось для себе», — Андрій Хрипко – поет.

І хоч автор лише починає крокувати шляхом власних книжок, та вже має певні замальовки на майбутнє та бачення загального концепту наступних творчих доробків.

«Є певне бачення, куди хочу рухатися далі. Зараз я планую зробити кілька презентацій по містах. Потім усе-таки працювати в деяких спільних проєктах з іншими творчими людьми з інших міст. А вже з 2024 року працюватиму над чимось іншим. Або це буде початок другої збірки, або інший напрям. Але він залишиться творчим», — Андрій Хрипко – поет.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button