Суспільство (відео)

Як створюють книжки та як правильно ними користуватися: в Чернігівській бібліотеці провели гру-навчання (Відео)

Етапи створення книжок і правила поводження з ними – ці та інші цікаві теми обговорювали разом із дітлахами в бібліотеці-філії №8 Чернігівської міської комунальної централізованої бібліотечної системи. Захід присвячений Всесвітньому дню книги та авторського права.

Отже, правило: щоб книжка нам довго слугувала, була гарною та охайною, її треба обгортати. А хто ще скаже правила? – Не обмальовувати та не кидати.

Чи можна під час їжі читати? – Ні. – Правильно, тому що їжа може потрапити на сторінки та пошкодити їх.

Завідувачка бібліотеки розповідає:попри тенденцію до проводження часу за комп’ютером, діти не полишають читання книжок і залюбки ходять до бібліотеки. Тож добре, що в мікрорайоні Шерстянка є такий осередок і малечі не доводиться їхати далеко від свого будинку, аби цікаво провести свій час.

«Це дуже радує, тому що діти все одно ходять читати.

У нас дуже багато дитячих книжок цікавих, яскравих. І для молодшого шкільного віку, і для дошкільнят. Це сучасні книжки, тому діти читають і це дуже радує», — завідувачка бібліотеки-філії №8 Чернігівської міської ЦБС Наталія Шуляр.

Також у бібліотеці є багато сучасної літератури для дорослих, серед якої і про подіїсьогодення на Чернігівщині. А ще різноманіття настільних ігор.

«Тому ми запрошуємо жителів нашого мікрорайону приходити до нас на заходи,в нас завжди є план заходів на місяць. Долучайтеся, будемо раді вас бачити!», — завідувачка бібліотеки-філії №8 Чернігівської міської ЦБС Наталія Шуляр.

Стежити за анонсами цікавих заходів можна на сторінці філії у фейсбуціhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100057236696891

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button