Суспільство (відео)

Яким буде 2020-й для різних знаків зодіаку: прогноз чернігівського таролога (Відео)

2020 рік пройде під знаком срібного щура, колір якого означає очищення. Особливо прихильним він буде до працелюбних та творчих людей. А от що очікує на кожен зі знаків зодіаку — розповіла чернігівський таролог Оксинія.

ОВЕН

Для Овна цей рік буде складним. У роботі він буде дуже успішним, але для Овна він буде складний у плані сімейних відносин або відносин із близькою людиною. Я б дуже радила тим людям, які народжені під сузір’ям Овна, у яких можливо складні відносини з другою половинкою, не приймати ніяких рішень, переждати цей рік. Тому що він буде провокувати розлучення.

ТІЛЕЦЬ

Для Тільця це буде дуже хороший рік, тому що не будемо забувати, що пацюк, він заїхав на його шиї. Тому він буде йому вдячний. Люди, які народилися під сузір’ям Тільця, будуть дуже успішні саме у 2020 році.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки повинні очікувати кардинальних змін у своєму житті. Таких великих звершень. Тому що Близнюк — це люди творчі, медійні, і тому їм буде покровительствувати щур. Єдине, будуть так стояти планети, що навіть люди, які одружені, мають, можливо, міцні сім’ї, вони будуть романтично налаштовані і можуть навіть дозволити собі якісь романи. Тому раджу другим половинкам більше романтики, більше кохання, більше такого, щоб вони дивилися в їхню сторону. Не шукали нових вражень десь.

РАКИ

Для людини, яка народилася під сузір’ям Рака, будуть великі неприємності по роботі. Стали так зірки, що вдома це взагалі таке, як новий медовий місяць, таке оновлення в сім’ї з дітками, з дружиною. Дуже добре буде в особистому житті, але наскільки добре буде в особистому житті цей 2020 рік, настільки він буде складний саме в роботі. //(1749-1752) дуже-дуже відповідально відноситися до своєї роботи, щоб не набідокурити.

ЛЕВ

Для Лева цей рік буде дуже емоційним. У Лева будуть постійно виникати якісь емоції. Тому для Лева я б радила вгамувати емоції. Це таке буде побажання.

ДІВА

Для Діви я б радила повірити в себе. Тому що саме цей 2020 рік, він пробудить внутрішні закомплексованості на поверхню, тому 2020 рік буде трошки депресивний для Діви. Тому треба повірити в себе, у свої можливості, відносини, взагалі в себе, що я все зможу, у мене все вийде, докласти трошки зусиль і цей рік можна буде з депресивного перевернути у більш такий ресурсний.

ТЕРЕЗИ

Люди, які народилися під сузір’ям Терези це буде хороший для них рік. Все їм дасться, все сповна і такий дужу, дуже вдалий рік буде для Терезів.

СКОРПІОН

Для Скорпіона це теж буде важкий буде рік, і я хочу підкреслити, що саме для водного знака. Дуже буде багато випробувань у різних сферах. Можливо іноді якісь випробування нам дає Всесвіт для того, щоб ми працювали над собою, над своїми помилками, щоб ми стали краще, іноді через стреси, і ми еволюціонуємо між собою. Бажаю, щоб вони пережили його достойно і переформатували в еволюцію над собою, над емоціями, над рівнями свого життя.

СТРІЛЬЦІ

Для Стрільців це буде найкращий рік в їхньому житті. Він буде сповнений любові, кар’єрного, робочого росту. Він буде наповнений і матеріально, і духовно. І багато хто зі Стрільців може очікувати поповнення в сім’ї.

КОЗЕРІГ

Їм буде дуже велике везіння у бізнесі. Усі застої, які могли бути, може щось не виходило, цей рік витягне їх і вирівняє на кілька ступенів вище. Тому раджу берегти сімейні свої стосунки, тому що Козеріг у 2020 році погрузиться у свої справи. Йому буде сприяти Фортуна і фінансово.

ВОДОЛІЙ

Водолій у 2020 році повинен зосередитись на своєму здоров’ї. Тому що у Водолія можуть бути загострення тих хвороб, які вже є. Тому Водолій повинен це пережити. Може спорт, якесь правильне харчування і все буде добре.

РИБИ

Для Риб 2020 рік подарує багато можливостей. Риба вона теж така медійна, духовна. Рибка повинна дуже правильно ці можливості, які будуть їй подаровані, використати для себе. Тому він не принесе людям, які народилися під знаком Риби, якихось глобальних звершень, але він подарує дуже багато можливостей.

Таролог також розповіла, що щур — дуже плодовита тварина. Тому він сприятиме народженню дітей. Родини, які довго не могли дочекатися поповнення з різних причин, можуть знову сміливо розпочати планування вагітності.

Ще статті по темі

Back to top button