Суспільство (відео)

Зимове ноу-хау: у Чернігові продають санчата на колесах (Відео)

Санчата, що за чарівним помахом руки стають на коліщата. Таке зимове ноу-хау продає один із мережевих магазинів Чернігова. У продажі незвична модель санчат з’явилась лише цьогоріч, поділилась із нами старший продавець Тетяна Сергієнко.

«Їх особливість у тому, що можна легко та зручно перелаштувати їх із санчат на машинку. Тобто якщо вранці – сніг і холодно, а ввечері вже змінилася погода, то батькам дуже зручно. Бо дитинка їде вже на коліщатах, це дуже зручно для малечі», — Тетяна Сергієнко – старший продавець», — Тетяна Сергієнко – старший продавець.

Утім, попри нетривалий період продажу, ці цікаві санчата встигли спричинити неабиякий резонанс, про них навіть писали в місцевих газетах. Серед покупців санчата на колісній базі теж користуються попитом, розповідає Тетяна Сергієнко, було вже кілька постачань, загалом продали кілька десятків одиниць.

Для користування механізм санчат доволі простий – необхідно просто натиснути на металеву пластину, аби змінити положення коліщат. Найкраще вибирати такі санчата для малечі, розповідають продавці, адже саме на них орієнтована їх комплектація.

«Розмір, вага санчат і цінова політика – це все враховується під час підбору санчат як для дитини, так і для батьків. Ці санчата більше для малечі. Звичайні санчата вже на більш дорослий вік, тому що на цих незручно кататися на гірці, тож звичайні вже не користуються попитом. Тому санчата з коліщатами – більше для діточок маленьких», — Тетяна Сергієнко – старший продавець.

Вартість такого зимового ноу-хау – 2 649 гривень. На зимовий період користування виробник надає гарантію. Утім наразі, діляться продавці, покупці зі скаргами чи проханням обміну не приходили.  

Журналіст: Таліна Тарасеко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button