Суспільство (відео)

Зірковий концерт і дискотека столичного рівня: носівчани відзначили День міста (Відео)

Головна площа Носівки на день стала осередком пісень і гарного настрою. Попри холод і дощ, кілька тисяч жителів міста та прилеглих сіл зібралися в центрі громади, аби відсвяткувати День народження Носівки.

«Душевний відпочинок. Прийшли людей подивитися та послухати пісні. Концерт хороший. І взагалі ми любим свою Носівку».

«Це дуже приємно, коли багато емоцій і в дітей також. Багато емоцій у діток викликає це свято, переповняють також емоції і дорослих».

«Це наше місто. Ми пишаємося нашим містом. День Носівки, гуляємо».

«Для чого влаштовувати такі святкування? Бо ми живемо в іншому районі, щоб зустрітися з рідними, відсвяткувати таке чудове свято і просто для гарного настрою».

«Щоб зустрічалися, щоб спілкувалися, щоб настрій був гарний».

«Мені все подобається, настрій класний. Усе дуже весело та прикольно. Щоб люди збиралися разом і розважалися. Така атмосфера взагалі супер».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Лепреконси», гартачанка і флеш-моби: Носівка з розмахом відсвяткувала День міста

Багатолюдно і біля яток із їжею. Особливо народ приваблювали аромати шашлику. А оці колоритні жіночки приїхали з Володькової Дівиці, аби пригостити носівчан домашніми наїдками.

«Залишилася в нас запечена буженина, запечені бедерця, шашличків нема, домашня піца. У нас усе вирощене вдома та приготовлене. Я сама і ось моя доця, це ми вдвох готували. І племінниця», — Марія Сардак, господиня.

«Знаєте, що найбільше приємно? Коли приходили покупці, то говорили, що у нас настільки смачний шашлик, що нам вас рекомендували. Ми дуже раді, що потрапили на цю ярмарку», — Тетяна Вовкогон, господиня.

Знайти заняття до душі міг кожен. Для дітей тут облаштували ігрову зону. Голова громади Володимир Ігнатченко зазначає, що святкування розпочалися ще зранку.

«Наш земляк Валерій Миколайович завжди допомагає з організацією святкових дійств, які проходять увечері. Зранку – привітання. Сьогодні дуже красивий був флешмоб із дітками. Брали активну участь у цьому 270 діток. Ми торік проводили конкурс гартаначки, проходив він і тепер. І цього року переміг Володьководівицький старостат і редакція газети «Носівські вісті»», — Володимир Ігнатченко, голова Носівської ОТГ.

Ввечері ж містян і гостей Носівки розважали місцеві артисти та спеціально запрошений із Чернігова кавер-гурт «Совершенно секретно».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Носівка відзначає День міста із зірковими гостями

Аби привітати земляків, на святкування Дня Носівки завітали народні депутати України Валерій Давиденко та Борис Приходько.

«Слава Носівці! Ми з моїм другом тут народилися, виросли, ідемо по життю разом. Ми вас вітаємо!» — Валерій Давиденко, народний депутат України.

«Я вас всіх вітаю! Сьогодні свято, велике свято. Ура Носівці!» — Борис Приходько, народний депутат України.

Валерій Давиденко постійно допомагає в організації святкування. Він каже, що рідне місто має неабияке значення в його житті.

«Це і моє дитинство, це моя родина, це мої друзі, це дає натхнення щось змінювати в цій країні, у своєму житті, в собі особисто. Носівчанам я хочу побажати, щоб вони завжди були згуртованими, щоб вони хотіли та міняли Носівку, щоб ми завжди сюди приїздили з радістю», — Валерій Давиденко, народний депутат України.

Аби подарувати радість землякам, Валерій Миколайович запросив на день народження міста білоруський гурт «Леприконси».

А після концерту на містян чекала дискотека, яку провів київський диджей Saivan.

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Роман Лазун

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button