Суспільство (відео)

«Золотий берег» очікує вливання додаткових мільйонів (Відео)

«Як корабель назвеш, так він і попливе. Головний пляж міста «Золотий берег» очікує нових мільйонів, і аж ніяк не відпочивальників», – Альона Макаренко, журналіст.

На найближчій сесії Чернігівської міськради серед майже трьох десятків питань депутати розглядатимуть зміни до бюджету міста на поточний рік. Зокрема, центральний пляж «Золотий берег» планують зробити ще зручнішим і безпечнішим – за понад 11 млн гривень.

Із них майже 700 тисяч підуть на будівництво системи відеоспостереження, 3,5 млн планують спрямувати на облаштування об’єктів благоустрою та МАФів і майже 7 млн пустять на розчищення русла Десни з укріпленням берегової лінії в районі пляжу.

Та за день до сесії відповідальний за цей напрям діяльності муніципалітету Ярослав Куц ні сном, ні духом про очікувані роботи.

«У вас помилкова інформація, це по-перше. А по-друге, це рішення комісії, я ще його не бачив», – прокоментував Ярослав Куц, начальник міського управління ЖКГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На реконструкцію міського Палацу культури витратять 24 мільйони

Рішення начальник управління не бачив, однак до освоєння коштів завжди готовий.

«По-перше, в нас підготовка до пляжного сезону. По-друге, все є на сайті «Прозоро» – всі роботи, всі тендери. Сніг зійде – і починається», – сказав Ярослав Куц, начальник міського управління ЖКГ.

Містяни під впливом безжальних лютневих морозів про пляж згадують із усмішкою, проте виділення додаткових мільйонів на його облаштування аж ніяк не схвалюють.

«Це чудово, що у нас і фонтани будуються, і плануються якісь заходи в сфері відпочинку, але, я вважаю, ці суми надто великі. Бажано, щоб насамперед звертали увагу на інші сфери», – чернігівець.

«Знаєте, от у Харкові прорвало каналізацію, ось тут у нас нещодавно прорвало каналізацію. Треба ремонтувати місто!», – чернігівка.

Нині ж головний пляж міста благополучно відпочиває від натовпу відпочивальників. Конструкції зони відпочинку ще не зіпсовані руками всюдисущих чернігівських вандалів, а на території «Золотого берега» триває систематичне прибирання, що свідчить про добросовісність і працьовитість місцевих комунальників.

Журналіст Альона Макаренко

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button