Суспільство (відео)

Зовсім скоро: назвали дату, коли запрацює центральна ковзанка Чернігова (Відео)

У Чернігові невдовзі відкриють головну зимову розважальну локацію, що цього року, як і раніше, розміститься в Центральному парку культури та відпочинку. Підготовка ковзанки відбувається семимильними кроками.

«Зараз отак шумить. Це заморожується в лід. Якщо бачите, тут розміщені труби … десь 8 кілометрів труб. Іде прокачування холодної і зворотна подача води, яка замерзає», — Володимир Хольченков, директор КП «Центральний парк культури і відпочинку» ЧМР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині «законсервували» фонтан

Почали готуватися ще три тижні тому. Зараз хоч погода і не допомагає, активізувалися, адже хочуть відкрити сезон раніше ніж минулого року.

«На цей час ми готуємо відкриття ковзанки, яку цього року планують відкрити дещо раніше ніж торік. Якщо ми відкривали її на День святого Миколая, то цього року, якщо нам не завадить погода, ми відкриємо вже на початку грудня», — Володимир Хольченков, директор КП «Центральний парк культури і відпочинку» ЧМР.

За словами директора парку культури та відпочинку, попередня дата відкриття – вже наприкінці цього тижня, на вихідні. Обіцяють цьогоріч додати нового в дизайн. Зокрема планують нову ілюмінацію і не тільки.

«Цього року, як і щороку, ми намагаємося зробити цікавий дизайн, покращити саме перебування тут. Лавки пофарбуємо, будуть і нові елементи. Можливо, з’являться нові ковзани. Зараз ми думаємо закупівлю робити», — Володимир Хольченков, директор КП «Центральний парк культури і відпочинку» ЧМР.

Вартість послуги, за словами директора закладу, значно не підвищуватимуть, попри велике зростання енергоресурсів. Загалом обіцяють ціну квитка не вищу ніж 100 гривень за один сеанс.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button