Суспільство (відео)

Звернення В’ячеслава Чауса 8 квітня 2022 року (Відео)

Бажаю здоров`я Чернігівщино!

Дякую за цей новий день Богу та Збройним Силам України.

Учора до Чернігова приїхала перша велика колона фур з гуманітарною допомогою, яка була організована Офісом Президента. Був Кирило Тимошенко, Олександр Кубраков, Давид Арахамія, який є переговорником у контактній групі. Обговорили дуже багато важливих питань. Був дуже продуктивний день насправді. Відповідно, ми показали, що відбувається в місті, проговорили про область, проговорили про відновлення. Це на сьогодні важливо, адже держава розуміє, що ми маємо відбудувати кожне наше місто, кожне село, яке постраждало внаслідок військової агресії, і ми це зробимо. 

Я дякую всім волонтерам, всім благодійникам, дякую всім людям України і світу, які сьогодні допомагають Чернігівщині. Я Вам щиро дякую, перед Вами вклоняюся.

Сьогодні, як завжди, дуже багато роботи. Я вчора «прогуляв» своє ранкове звернення. Отримав за це дуже багато коментарів. Звернення, мабуть, будуть зараз вже рідше, бо не бачу вже такої актуальності щодня це робити. Але намагатимуся, все ж таки, хоч якісь пів хвилини, щоб привітатися, виокремлювати.

Ви знаєте, для мене це теж важливо. Мені дуже важко записувати ці ранкові звернення, чесно скажу, тому що не все можна казати, а хотів би сказати багато чого. Але це кожне звернення для мене важливе. 

Для мешканцiв Чернігівщини: шановні співгромадяни, шановні співвітчизники, над областю літають літаки, літають ракети. У мене велике прохання: не забуваємо, що в країні війна; ми не забуваємо, що в нашій країні знаходиться ворог. Це стосується всього: і пересування населеними пунктами, і пересування між населеними пунктами. Усе заміновано. Ви знаєте, що є дуже багато місць, де ми не можемо навіть проїхати. Піротехніки працюють. Учора проговорили про підсилення, і держава відправляє додаткові групи реагування на розмінування. Я дуже прошу, будь ласка, дотримуйтеся заходів світломаскування ввечері. Над нами літають літаки та ракети. 

Ми не розслабляємося. Ми розуміємо, що війна у нас в країні, тому з «холодною головою» кожен робить свою справу.

Вірю в Бога і в Збройні Сили України!

Дякую всім, хто допомагає Чернігівщині!

Ще статті по темі

Back to top button