Суспільство (відео)

Звільнять, бо не заносить: Атрошенко здивував «корупційною обмовкою» (Відео)

«Доброго дня всім».

Ранкова нарада в мерії розпочалась зі… снігу. Міський голова подякував комунальникам за відмінну роботу.

«Я хочу подякувати комунальним службам за якісну роботу»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Наступне – перейшли до справ медичних. Ситуація з ковідом у Чернігові також непогана.

«Характеризується знову ж таки позитивною динамікою, зменшенням захворюваності»,- Ольга Малець, заступник начальника управління охорони здоров’я ЧМР.

Після цього дійшли й до негативу. Мер розкритикував керівницю комунального підприємства «Шкільне» Антоніну Радченко за чутки про завищення закупівельних цін. Водночас зробив неоднозначну обмовку про те, як його підлеглі можуть утриматися на своїх посадах.

«Пов’язують якісь стосунки, ви мені щось приносите, заносите… чи якось …». – «Ні». – « … Не приносите. А який  сенс мені терпіти цю інформацію .. завищені ці… ну, в чому …»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко звинуватив великого чернігівського забудовника в брехні

Далі меру під гарячу руку потрапив забудовник «Основа-Буд-7», який хоче працювати в місті за програмою оновлення застарілого житла.

«По Попудренка, 16 є найменші коливання, а краще письмово беріть із «Основи-Буд-7» якісь зобов’язання. Тому що слову там довіряти не можна. Що не слово, то брехня»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Знову поговорили про непередбачувану ситуацію в тарифно-енергетичній сфері, зокрема з сумом констатували, що тариф на тепло для населення в цьому опалювальному році, скоріш за все, не зросте.

«Є причини. Президент не підписав закон. Ми не можемо зі споживачами укласти договір і ми не можемо застосовувати новий тариф. І до кінця опалювального періоду ми, мабуть, уже нічого не зробимо, Владиславе Анатолійовичу»,- Віктор Геращенко, голова правління АТ «Облтеплокомуненерго».

«Нічого спланувати не можна… Розрахунки робити не треба, бо від них нічого не залежить. Формуються величезні збитки на цих компаніях»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

За словами Атрошенка, тарифи не змінювалися, а людей, на жаль, переконують у зворотному.

«Тарифи у нас комунальні не змінювалися. Роз’яснювати, що оця шумиха, яка піднята з телеканалів Медведчука, ОПЗЖ партії…»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Що означає ця шумиха, мер так і не уточнив, проте попросив ЗМІ наголосити, що він як завжди стоїть на варті інтересів тільки простих людей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button