Суспільство (відео)

«Крадії в законі», – чернігівці охарактеризували багатих політиків (Відео)

Думки жителів міста щодо захмарних статків політиків Чернігівщини розділилися.

Одні вважають це нормальною ситуацією – «не всім же однаковими бути», інші впевнені, що наші керманичі все це накрали за часи служіння народу.

Чернігівці відповідали на запитання  «Як ви ставитесь до задекларованих мільйонних статків чернігівських міських та обласних очільників?»

— Вони награбували, нахапали, обдурили людей і собі задекларували грошей. Зробити по колгоспах концтабори, загнати їх туди. Вила, лопати і хай садять капусту.

— Ну, загалом, якщо у людини є бізнес, вона має право заробляти стільки, скільки захоче. Єдине питання – чи бізнесом це він заробив?

— Негативно. Знаєте як це називається? Крадії в законі.

— Ну, що вам сказати? Негативно. Це все брехня. Брешуть, брехали і будуть брехати.

— Ну, якщо законно отримані кошти, то позитивно, якщо незаконно – то негативно.

— Це занадто. Якби результат був від декларування.

— Взагалі нульову ставку зробити. Зібрати і поділити.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Іван Макар в Facebook прокоментував це так:
    Оприлюднено декларації наших політиків. І всі кинулися перемивати їм кісточки. А я займуся іншим. Я перемиватиму кісточки виборцям, що таких обирають. Навряд чи майновий стан їхніх обранців був для них секретом і до оприлюднення цих декларацій. Але ж голосували, знаючи, що голосують за шахраїв і казнокрадів. Продавали свої голоси за у них же вкрадені гроші. Коли ж ви вже нажеретеся, мої любі співвітчизники? Як же гидко жити з вами в одній країні, козли ви вонючі! Якими ж покидьками треба бути, щоб за пару кіло гречки та шмат гнилої ковбаси продавати свою совість, майбутнє своїх дітей і онуків! І як низько треба впасти, щоб, будучи проданими і перепроданими, обговорювати тих, хто вас купляє оптом і вроздріб!

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1289757707756447&id=100001666898793

Back to top button