Коронавірус

Чернігівський будинок книги на період карантину перейшов у режим онлайн

Муніципальний Будинок книги в Чернігові на час карантину перейшов у режим онлайн. Замовлення можна зробити не виходячи з дому, а оплату здійснити безконтактним способом.

Усе це доступно на сайті КП «Будинок книги» – https://domknygy.org.ua/

Варіанти доставки різні, можуть обговорюватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові презентували книги про події Голодомору 1932-1933 років

До речі, так само тут ви зможете придбати не тільки книги, а й канцприладдя, розвиваючі ігри, набори для творчості, дидактичні матеріали та багато іншого. І це неабияка допомога, адже і дистанційне навчання школярів вимагає зошитів-лінійок-гумок, і потреба в дитячих подарунках може виникнути, та й інших подібних ситуацій виникає безліч.

Цікава деталь: за даними моніторингу продажів, у період карантину багато покупців замовляють «Картини за номерами». Це заняття дає можливість не тільки створити свій шедевр, а й заспокоїтися, помедитувати. Тож це, безумовно, вдала ідея для сьогоднішньої ситуації. А якщо давно хотіли спробувати, але все відкладали «на колись» – то й поготів!

Так, через карантин муніципальна книгарня Чернігова зачинила двері для відвідувачів уперше за 28 років свого існування. Але при цьому КП «Будинок книги» залишається з містом і містянами, змінивши формат і перейшовши в режим онлайн.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: пресслужба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button