Коронавірус

Чернігівській ЦРЛ передали засоби захисту для медиків

Сьогодні Чернігівська центральна районна лікарня поповнилася засобами індивідуального захисту для медичних працівників. Їх закупило представництво Фонду міжнародної солідарності в Україні за рахунок коштів програми «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 000 пробірок для тестування на COVID-19 – місцеві підприємці передали в область дефіцитні матеріали

Вартість комбінезонів, респіраторів, рукавичок, безконтактних термометрів та засобів для дезінфекції склала 335 тисяч гривень.

За таку допомогу подякував заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван:

— Сьогодні у боротьбі з коронавірусною інфекцією свої зусилля об’єднали органи влади, соціально відповідальний бізнес, меценати. Всі дії направлені на підтримку медичних закладів: забезпечення їх усім необхідним для захисту персоналу та лікування хворих. Від усієї області дякую Фонду міжнародної солідарності за надану допомогу та небайдужість до ситуації в нашій країні.

Принагідно Андрій Подорван разом з головним лікарем ЦРЛ Дмитром Руденком та керівником апарату Чернігівської РДА Тетяною Куриленко оглянув інфекційне відділення лікарні. Воно знаходиться в окремому корпусі, має ізольовані бокси, облаштовані всім необхідним, зокрема, централізованою подачею кисню. За потреби безперебійне електропостачання тут забезпечить автономний генератор.

До слова, відділення розраховане на 30 пацієнтів. Чоловік з Менського району, який лікувався тут з діагнозом Covid-19, вже одужав. Нині хворих на цю недугу у закладі немає.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button