Коронавірус

Чоловік з села Пам’ятне, що захворів на коронавірус – у важкому стані

Чоловік з села Пам’ятне, що захворів на коронавірус – у важкому стані. Йому надають кисневу терапію і проводять симптоматичне лікування. Про це Суспільному сказала головна лікарка Борзнянської райлікарні Тетяна Стовба.

«Чоловік – мешканець села Пам’ятне Борзнянського району. З його слів за межі села він не виїжджав. Він 1964 року народження. Зараз перебуває у важкому стані. Ми надаємо йому кисневу терапію і проводимо симптоматичне лікування», – розповіла вона.

Інший чоловік, у якого вчора лабораторно підтвердили коронавірус – житель Комарівки, де раніше вже фіксували випадки захворювання на COVID-19. Чоловіку 59 років, він у стані середньої тяжкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині підтверджено ще два випадки захворювання на коронавірус

Як сказала головна лікарка Борзнянської райлікарні Тетяна Стовба, у інших хворих на коронавірус, які раніше поступили до інфекційного відділення лікарні, є покращення.

« Чоловік, який на Чернігівщині захворів першим і був у тяжкому стані, зараз у стані середньої тяжкості. Троє жінок, які також проходять лікування у нашому медзакладі, їх стан ближче до задовільного».

Нагадаємо, вчора в Чернігівському обласному лабораторному центрі провели ПЛР дослідження 4 хворим. У двох жителів Борзнянського району коронавірус підтвердився. У жителів Чернігова і Бахмача, де була підозра на коронавірус – він не виявлений. Станом на сьогодні на Чернігівщині 7 лабораторно підтверджених хворих на коронавірус.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button