Коронавірус

COVID-19 на Чернігівщині: дві нові смерті та 92 нових випадки

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 16 вересня в області зафіксовано 92 нові випадки COVID-19.

Лабораторні дослідження підтвердили діагноз COVID-19 у 23 чернігівців, 14 ніжинців, 18 жителів Борзнянського району, 9 — Куликівського та 7 — Ніжинського районів. По 5 випадків інфікування виявлено у Талалаївському та Сновському районах, по 3 — у Варвинському, Корюківському та Чернігівському. По одному хворому в Городнянському і Корюківському районі. З них дев’ятеро перебувають на госпіталізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській області +81 випадок захворювання на COVID-19

Зафіксовано два летальні випадки. Від COVID-19 померли 88-річна жінка з Борзни та 66-річна з Прилук. Вони мали супутні патології, які ускладнили перебіг коронавірусної хвороби.

За минулу добу в області від коронавірусної інфекції одужало ще 36 осіб: у Бобровицькому районі — 9, у Носівському районі — 9, у Талалаївському — 7, у Куликівському — 5, у Чернігові — 3, у Козелецькому — 2, у Городнянському — 1. З них четверо перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 2975 випадків інфікування COVID-19, з них:
– 1346 пацієнтів одужали;
– 1386 — лікується амбулаторно;
– 188 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 46 летальних випадків;
– 9 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

Загалом в області 1574 активних випадків.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 427 ПЛР-досліджень. 680 ІФА-тестів провели заклади охорони здоров’я області.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button