Коронавірус

У Чернігівській області +81 випадок захворювання на COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 15 вересня в області зафіксовано 81 новий випадок COVID-19.

Захворювання підтвердили у 10 ніжинців, 11 чернігівців, двох прилучан, 18 жителів Носівського району, 15 —  Бахмацького, 8 —  Козелецького, 7 —  Прилуцького та 4 —  Ніжинського районiв. По двоє інфікованих виявлено у Коропському і Менському районах, по одному — у Чернігівському й Городнянському. З них четверо перебувають на госпіталізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській області виявлено 64 нові випадки COVID-19

На жаль, маємо ще два летальнi випадки. Від COVID-19 помер 57-річний житель Бахмача та 75-річний чоловік зі Сновського району. Вони мали супутні патології, які ускладнили перебіг коронавірусної хвороби. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу в області від коронавірусної інфекції одужали ще 34 особи: 11 прилучан, 17 жителів Бобровицького району, одужали двоє мешканців Ічнянського району, двоє — з Коропського та стільки ж — зі Сновського районів. Iз них двоє перебували на лікуванні у медзакладах області.

Загалом на Чернігівщині 2883 випадки інфікування COVID-19, з них:

– 1310 пацієнтів одужали;

– 1324 лікуються амбулаторно;

– 196 перебувають на госпіталізації у медзакладах;

– 44 летальнi випадки;

– 9 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

Загалом в області 1520 активних випадків.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 354 ПЛР-дослідження. 645 ІФА-тестів провели заклади охорони здоров’я області.

Чернігівська ОДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button