Коронавірус

Інфікований коронавірусом менянин перебуває в інфекційному відділенні чернігівської лікарні

Учора відбулось позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на яке надійшла наступна інформація.

24 квітня до інфекційного відділення Менської ЦРЛ за направленням сімейного лікаря поступив хворий з діагнозом пневмонія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два населені пункти області визнані осередками спалаху інфекційної хвороби

Відповідно до регламенту, даному хворому були проведені всі необхідні обстеження в тому числі швидкий тест на  COVID-19, який показав негативний результат.

Також відібрано матеріали та направлені до обласного лабораторного центру для проведення полімеразної ланцюгової реакції (ПРЛ) з метою виявлення коронавірусної інфекції.

25 квітня з обласного лабораторного центру надійшло повідомлення про позитивний результат на COVID-19.

Відповідно до наказу управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, спеціалізованою бригадою екстреної медичної допомоги та медицини катастроф  хворого вже  транспортовано до інфекційного відділення Чернігівської ЦРЛ, як закладу першої хвилі госпіталізації хворих на COVID-19 для подальшого обстеження та лікування.

На даний час спеціалізованими службами проводяться регламентні роботи по запобіганню поширення COVID-19 на території міста.

Ще раз закликаємо жителів району дотримуватись всіх карантинних та санітарних заходів по запобіганню поширення та захворювання на COVID-19.

Менська РДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button