Коронавірус

Коронавірус на Чернігівщині: 211 нових випадків і 3 летальних

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 28 жовтня зафіксовано 211 нових випадків інфікування COVID-19.

Захворювання виявлено у 111 чернігівців, 25 жителів Чернігівського району, 28 — Варвинського, тринадцяти — Борзнянського, у восьми жителів Талалаївського та восьми з Новгород-Сіверського районів, шістьох з Менського, п’ятьох із Срібнянського. Захворіли четверо ніжинців, двоє мешканців Козелецького та один житель Ніжинського районів. З них одинадцять осіб перебувають на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

На сьогодні стало відомо про ще три летальні випадки. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, померли двоє чоловіків, 52-річний ніжинець та 63-річний житель Козелецького району, а також 65-річна жінка з Городні. Усі вони мали супутні захворювання. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській області виявлено 110 нових випадків COVID-19

За минулу добу від коронавірусу в області одужало 93 хворих. Серед них 17 чернігівців, 11 ніжинців, 8 прилучан, 12 жителів Чернігівського району, вісім – Ніжинського, п’ятеро — Ічнянського. Одужало семеро хворих у Бобровицькому та стільки ж у Куликівському, по троє — у Борзнянському, Прилуцькому й Новгород-Сіверському. Одужали четверо хворих у Бахмацькому та у Носівському районах, один у Срібнянському. З них вісімнадцять осіб перебували на госпіталізації.

Загалом в області 8292 підтверджених діагнозів COVID-19, з них:
— 3807 пацієнтів одужало;
— 3928 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
— 403 перебуває на госпіталізації у закладах охорони здоров’я;
— 131 летальний випадок;
— 23 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу проведено 700 ПЛР-тестів та 580 ІФА-досліджень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button