Коронавірус

У Чернігівській області виявлено 110 нових випадків COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 27 жовтня зафіксовано 110 нових випадків інфікування COVID-19.

Захворювання виявлено у 16 чернігівців та 16 жителів Чернігівського району, дев’яти ніжинців та 26 мешканців Бахмацького району, 8 – Корюківського і семи – Куликівського. По чотири нових випадки виявлено у Менському, Ніжинському та Новгород-Сіверському районах, по одному — в Талалаївському, Борзнянському та у Прилуках. Захворіли шестеро мешканців Варвинського району, троє — Сновського, двоє — Козелецького і стільки ж Коропського. З них чотирнадцять осіб перебувають на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

Зафіксовано п’ять летальних випадків. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, померли дві 73-річні жінки, з Прилук та Семенівки, 69-річний житель Прилуцького району та 89-річна жінка з Чернігівського району. Від основного захворювання помер 56-річний чоловік з Борзни, який мав супутній діагноз коронавірусна інфекція. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОЗ розповіли, коли можуть посилити карантин

За минулу добу від коронавірусу одужали 119 жителів Чернігівської області. Серед них 16 ніжинців, шестеро прилучан, 18 жителів Варвинського району, дев’ять – Козелецького. Одужали семеро хворих у Бобровицькому, стільки ж у Куликівському та у Носівському районах, шестеро — у Бахмацькому та Ніжинському, по троє — у Ічнянському і Сновському. Одужало четверо мешканців Борзнянського району, двоє – Коропського, п’ятеро – Новгород-Сіверського, стільки ж Чернігівського районів. З них двадцять вісім осіб перебували на госпіталізації.

Загалом в області 8081 підтверджених діагнозів COVID-19, з них:
— 3714 пацієнтів одужало;
— 3806 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
— 410 перебувають на госпіталізації у закладах охорони здоров’я;
— 128 летальних випадків;
— 23 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу проведено 290 ПЛР-тестів та 650 ІФА-досліджень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button