Коронавірус

Коронавірус на Чернігівщині: 43 нових випадків захворювання і 1 летальний

За інформацією Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 11 годину 16 серпня в області виявлено 43 нових випадків COVID-19.

По дев’ять інфікованих виявлено у Чернігові та Борзнянському районі, по п’ять у Ніжині та Бобровицькому. Четверо захворівших у Бахмацькому, по троє в Ічнянському і Талалаївському районах. Ще по одному в Городнянському Корюківському, Коропському районах та двоє у Чернігівському. З них на госпіталізації у медзакладах перебуває 22 пацієнти, решта лікуються амбулаторно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській області зафіксовано 20 нових випадків захворювання COVID-19

На жаль, маємо ще один летальний випадок. Помер 82-річний житель Бобровицького району, у нього перебіг основної хвороби був ускладнений захворюванням COVID-19. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

Повторні ПЛР-тести підтвердили одужання у 24 інфікованих: семи прилучан, п’яти жителів Козелецького, чотирьох Прилуцького районів та чотирьох ніжинців. По двоє одужавших у Борзнянському та Бобровицькому районах. П’ятеро хворих лікувались у закладах охорони здоров’я, решта — на самоізоляції вдома.

Загалом на Чернігівщині 1217 випадків інфікування коронавірусом, з них:

– 699 пацієнтів одужало;

– 400 — лікується амбулаторно;

– 95 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина залишається у «зеленій зоні»

– 17 летальних випадків (1 — Борзнянський район, 6 — Варвинський район, 1 — Носівський район; 5 — м. Чернігів, 3 – Прилуки, 1 – Прилуцький район);

– 6 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19 (1 — Бобровицький район, 1 — Борзнянський район, 4 — м. Чернігів).

На сьогодні в області 495 активних випадків COVID-19.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 246 ПЛР-досліджень. Матеріал для проведення ІФА-тестів не надходив.

 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button