Коронавірус

Коронавірус на Чернігівщині: лише п’ять нових випадків за добу

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 26 січня в області зафіксовано 5 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у чотирьох чернігівців та одного жителя Козелецького району. Усі вони перебувають на лікуванні в закладах охорони здоров’я.

На жаль, маємо ще вісім летальних випадків. Від ускладнень, спричинених коронавірусною інфекцією, померли дві жінки з Ічнянського району, 66 і 65 років, двоє жителів Чернігівського району – 57-річний чоловік і 73-річна жінка, один ніжинець та один чернігівець, а також дві жінки: одна – з Менського району, друга – з Козелецького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мерії розповіли про ситуацію з ковід

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужали 168 хворих. Із них 23 чернігівці, 12 жителів Куликівського району, четверо – Коропського, троє – Семенівського, стільки ж у Городнянському і Прилуцькому, по дев’ятеро – у Борзнянському та Ніжинському районах, по семеро – в Бахмацькому, Козелецькому та в Ніжині, по шестеро – у Варвинському, Корюківському, Срібнянському, Чернігівському та в Прилуках. По п’ятеро інфікованих одужали у Бобровицькому, Ічнянському, Менському, Носівському, Ріпкинському, Сновському і Талалаївському районах, по восьмеро – у Сосницькому та Новгород-Сіверському.

З них 37 інфікованих перебували на лікуванні в закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 33 265 випадків захворювання COVID-19, з них:
– 24 427 пацієнтів одужали;
– 7 881 лікується амбулаторно;
– 352 перебувають на госпіталізації у медзакладах;
– 545 летальних випадків;
– 60 осіб померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели 162 ПЛР-дослідження та 567 ІФА-тестів.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button